Nadzorni odbor

Hrvoje Pelcl

predsjednik nadzornog odbora

Dr. sc. Hrvoje Pelcl je rođen 1974. godine. 1998. godine diplomirao je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Splitu, a 2002. godine položio je pravosudni ispit. Od 2002. godine radi u Odvjetničkom društvu Grgić & Partneri u kojem je prošao put od odvjetničkog vježbenika do odvjetnika partnera i člana Uprave. Pretežito se bavi građanskim, upravnim i trgovačkim pravom. Predsjednik je Nadzornih odbora Agram Investa i Agram Brokera te generalni zastupnik društava Koncerna Agram.

Branko Malenica

zamjenik predsjednika nadzornog odbora

Rođen 05. siječnja 1959. godine u Maloj Milešini, općina Muć. Osnovnu i srednju školu završio u Splitu. Diplomirao je 1982. godine na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, studij elektrotehnike, odjel elektrokomunikacije.

Od 1984. godine je zaposlen na informatičkim poslovima u Elektroprivredi Dalmacije u Splitu, koja je 1991. novom organizacijom postala sastavni dio Hrvatske elektroprivrede (HEP). Do 2000. godine je radio u HEP-ovom Sektoru za poslovnu informatiku i telekomunikacije. U razvoju informacijskog sustava HEP-a sudjelovao je kao voditelj i član projektnih timova. Svi razvijeni projekti su i danas u HEP-ovoj produkciji.

Od 1984-e i razvojem aplikacija pratio je razvoj informacijsko komunikacijske tehnologije stalnom edukacijom. U tijeku rada polagao je ispite tvrtke Oracle te dobio licence za održavanje seminara za SQL, i Oracle razvojne alate Developer i Designer.

U 2000. godini prelazi u Jadransko osiguranje d.d. na poslove razvoja informacijsko komunikacijske tehnologije, gdje je kao voditelj projekta s kolegama razvio i uveo informacijski sustav.

Od 2007. godine je zaposlen u Kreditnoj banci Zagreb d.d. kao voditelj IT sektora.

Emil Mihalina

član nadzornog odbora